Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

“Jedna noć” sa Zakom na plaži Soline

Autor: Velimir Brkić

13.06.2013. 22:00
“Jedna noć” sa Zakom na plaži Soline

Foto: PIXSELL



Nakon spektakularnog, kilometarski dugog gastro-etno “Biogradskog stola” s kojim je otvorena glavna turistička sezona, upečatljivim nastupom Sandi Cenova kojeg zovu i “otrov za žene” na velikoj ljetnoj terasi “Aqua  kluba” u Biograd na Moru otvorena je i ljetna party sezona.
U petak se na biogradskim Solinama u Aqua klubu nastavlja uzavrela party sezona. Meteorolozi najavljuju dnevne temperature oko 30 stupnjeva koje će u noći sa petka na subotu dodatno užariti zasigurno jedan od naših najpopularnijih i koncertno najaktivnijih domaćih izvođača zabavne glazbe, Ivan Zak.
–  Najljepše mi je kada mogu svirati sa svojim bendom. Uživo, pred publikom i dati im ono najbolje od sebe, govori popularni Zak pred dolazak u Biograd.
Pritom je naglasio kako će predstaviti novu pjesmu “Jedna noć” s kojom nastupa na ovogodišnjem, 53. Festivalu zabavne glazbe u Splitu.
– Osjećam se zaista fantastično i nadam se da će se i biogradska publika tako osjećati jer ću ih nastojati zaraziti glazbom. Pripremili smo im puno lipih pjesama, poručuje Ivan Zak.