Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Obrane pojačale

13.08.2010. 22:00
Obrane pojačale


Kako turnir u Poličniku ulazi u završnicu, tako se gleda ljepši i dinamičniji nogomet, ali sa znatno manje golova. Franto je teškom mukom došao do vrijedne pobjede i ide u četvrtfinale. Druga utakmica bila je zaista utakmica u kojoj se moglo sve vidjeti što krasi mali nogomet, a uigranija i iskusnija momčad Tihe Kneževića porazila je Generaciju i isto tako zasluženo ide u četvrtfinale. Briševo i igrači iz Podgradine odigrali su na kraju večeri utakmicu, ali slavlje i pobjedu Super Marija zasjenila je ozljeda vratara Briševa Tomislava Čolaka samo minutu prije kraja koji je odmah prevezen do bolnice.
FRANTO 1
LOVINAC 0
Školsko igralište. Gledatelja: 150. Suci: Ivan Zdrilić i Zdenko Bakarić.
FRANTO: Matak, Katalinić (1), Mičić, Jurić, Čulina, Buterin, Škara, Pavičić. Voditelji: Dragan Buterin i Frane Stjepan Škara.
LOVINAC: D. Baljak, Vedrić, F. Baljak, M. Baljak, Z. Baljak, Mat. Baljak, Čulina, Strika. Voditelj: Stpe Vedrić.
TIN 3
GENERACIJA 1
TIN: Baričić, Drlja, Klanac, Grčić (1), Fantov (1), Vedrić (1), Čulina, Juku, Šarlija. Voditelji: Tiho Knežević, Rade Dundov i Edo Kvartuč.
GENERACIJA: Zdrilić, Lulić, Lovrinov, Knežević, Čvrljak, Jovančević, Štrkalj (1), Zubčić. Voditelji: Danijel Zubčić i Zdravko Jukić.
BRIŠEVO 0
SUPER MARIJO 4
BRIŠEVO: Čolak, D. Jurlina, Bulić, Š. Jurlina, Grubić, Grabovac. Voditelji: Dalibor, Mario i Josip Jurlina.
SUPER MARIJO: Proroković, Bakić (1), Jović, Lončar (2), Petrović, Marinović, Šalina, Budan, Crnjak (1), Šarlija.Voditelji: Tome Crnjak, Zdravko Šalina i Petar Klanac.