Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Pivarić i(li) Rebić od prve minute

Autor: Šime Ćurko

13.08.2013. 22:00
Pivarić i(li) Rebić od prve minute


Hrvatska nogometna reprezentacija večeras (20.15) u Vaduzu igra prijateljsku utakmicu protiv Lihtenštajna. Posljednja je to provjera prije rujanskog nastavka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. Svi su izabranici Igora Štimca u ponedjeljak stigli iz različitih odredišta preko švicarskog Züricha u austrijski Feldkirch gdje su odrdaili i prvi zajednički trening. Potom su igrači i stručni stožer novu privremenu bazu pronašli u lihtenštajnskom Eschenu. Zbog ozljeda gostovanje u Vaduzu propustit će Danijel Subašić i Ivan Perišić, a umjesto njih u Lihtenštajn su otputovali kapetan Hajduka Mario Maloča i vratar Lokomotive Dominik Picak.
– Lihtenštajn je reprezentacija iz donjeg europskog doma koju, međutim, ne smijemo podcijeniti – naglasio pri objavi popisa kandidata Štimac te istaknuo glavne ciljeve dvoboja s domaćom reprezentacijom.
– Ovo je neugodan termin jer velik je broj igrača u središnjem dijelu priprema za novu sezonu, a vrućine su iznimno velike. Mi ćemo u ovoj akciji najviše raditi na realizaciji, a brinut ćemo o tomu da se ne dogodi nepredviđena ozljeda.
Varijanta 1 (4-4-2): Pletikosa, Srna, Ćorluka, Vida, Pivarić, Rakitić, Badelj, Modrić, Milić, Eduardo, Mandžukić.
Varijanta 2 (4-4-2): Pletikosa, Srna, Ćorluka, Vida, Milić, Rakitić, Badelj, Modrić, Rebić, Eduardo, Mandžukić.