Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Sukošancima zlatna medalja za navijanje

Autor: Velimir Brkić

13.08.2013. 22:00
Sukošancima zlatna medalja za navijanje


Ekipa Andrije Smolića Smolje na njihovu veliku žalost nije ušla u finale Jadranskih igara, ali zato su njihovi navijači svih zadivili srčanim navijanjem
Sukošanska ekipa “Lako ćemo” u Rogoznici nije uspjela izboriti finale Jadranskih igara u Pagu i izravni televizijski prijenos na HRT-u, a sve zbog jedne jedine sekunde u disciplini pršut i nesretno uganute noge jednog od natjecatelja tijekom nošenja ribarskih kašeta. Ekipa Andrije Smolića Smolje pripetavanje je imala u potezanju konopa, ali kao daleko najlakša ekipa protiv istinskih golijata uopće nije imala šanse, bilo je to poput borbe Don Quijotea protiv vjetrenjača.
Sve pohvale organizatora, agencije Adria Events, otišle su Sukošancima i njihovim navijačima kojih je u Rogoznici bilo puno više nego na Rabu.
– “Lako ćemo” stvarno ima sreće, jer kada pola tribine ustaje, plješće i navija ne samo za njih već i za suparničke ekipe onda, zaista možemo reći da imaju najbolje navijače na Jadranskim igrama. Nisu osvojili odličje kao ekipa, ali im dodjeljujemo zlatnu medalju za navijanje, kazao je Miroslav Krzyk.