Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Crni Jack pokrao četiri Zadranke u noćnom klubu

13.11.2011. 23:00
Crni Jack pokrao četiri Zadranke u noćnom klubu


Zadarska policija traga za “crnim Jackom” koji je u petak, u sitnim noćnim satima, u noćnom klubu Q-bar na Liburnskoj obali, pokrao četiri Zadranke. Policiji su se, naime, obratile tri 21-godišnjakinje i jedna 22-godišnjakinja koje su ostale bez svojih torbica. Nedugo po prijavi policajci su u košu ženskog toaleta pronašli odbačene torbice, no u njima više nije bilo mobitela, novčanika i džeparca. Ukupna šteta procijenjena je na oko tri tisuće kuna. Policija traga za ukradenim predmetima i za lopovom protiv kojega je podnijeta kaznena prijava.
Nudila masažu starici pa joj ukrala novac
Na zadarskom području ponovno ordiniraju prevarantice s masažerima kojima su na meti mahom osobe starije životne dobi. Nova prijevara dogodila se u petak u Ulici Franka Lisica, a žrtva još uvijek nepoznate žene je 76-godišnja Zadranka. Njoj je prevarantica u petak oko 11 sati pokucala na kućna vrata ponudivši joj probnu masažu ručnim aparatom. Žena je pristala i neznanku pustila u kuću, a nakon što je ova otišla, shvatila je da ju je jeftino nasamarila. Naime, prevarantica je iskoristila nepažnju starice te joj ušla u spavaću sobu i iz ormara ukrala 1.800 kuna. Slijedi kaznena prijava.
Iz prostorija “Elektre” ukradene bakrene žice
U razdoblju od 3. do 12. studenoga nepoznati je počinitelj provalio u skladište u vlasništvu “Elektre” d.d. Zadar – izvijestila je zadarska policija. U prostorijama “Elektre” policija je obavila očevid i utvrdila da je počinitelj tamo razbio više osigurača visokonaponske mreže iz kojih je potom ukrao bakrenu žicu. Šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv provalnika slijedi kaznena prijava.