Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Ava: Ništa se strašno nije dogodilo

Autor: Suzana Bandić

13.12.2009. 23:00
Ava: Ništa se strašno nije dogodilo

Foto: Filip BRALA



Nesreća se dogodila u noći sa subote na nedjelju ispred zgrade Rektorata zadarskog Sveučilišta, a skrivio ju je njezin dečko Špiro Miličić koji je vozio neprilagođenom brzinom i sa gotovo 1 promilom alkohola u krvi


Hvala Bogu dobro smo prošli. Ja se dobro osjećam, ali liječnik mi je preporučio mirovanje pa to i činim – rekla nam je jučer Ava Karabatić (21), splitska manekenka i studentica talijanistike u Zadru, nakon što je u noći sa subote na nedjelju lakše ozljeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila ispred zgrade Rektorata zadarskog Sveučilišta.
Nesreću je skrivio njezin dečko Špiro Miličić (24) koji je vozio neprilagođenom brzinom i pod utjecajem alkohola od 0,97 promila.
Prema izvješću iz policije, Špiro je vozeći BMW splitskih registarskih oznaka, zbog prebrze vožnje udario u “renault clio” u vlasništvu 45-godišnjeg Zadranina koji je bio parkiran ispred zgrade Rektorata u Ulici Mihovila Pavlinovića.
Od siline udarca BMW se odbio i udario u nosač prometnog znaka te potom u betonsku kuglu.
Nesreća se mladom paru dogodila pri povratku iz noćnog provoda, a kako nam je ispričala Ava tu su večer ona i njezin dečko Špiro bili na Jegerpartiju u klubu Satir. Iako je Špiri aklotestom izmjereno gotovo 1 promil alkohola u krvi, Ava kaže kako nisu puno popili.
– Špiro čak nije ni prebrzo vozio, ali dogodio se trenutak nepažnje dok smo se dogovarali hoćemo li kući ili ćemo još svratiti do Maraschina. Kada smo udarili u taj parkirani automobil, otvorili su nam se zračni jastuci i ja sam poletjela prema naprijed. Malo sam ozlijedila oko. Ništa strašno, ali kako sam prije tri tjedna skidala laserom dioptriju, liječnik mi je oko zavio i dao mi kapi i mast da ne bi što krenulo po zlu. Špiro su odmah nakon alkotesta uzeli vozačku na osam   dana, a mene je Hitna pomoć odvezla u bolnicu – ispričala je detaljno Ava, dodajući još kroz šalu kako joj je valjda u zadnje vrijeme suđeno biti u zavojima i imati posla s policijom.
Inače, zbog izazivanja ove prometne nesreće zadarska je policija protiv Špire Miličića podnijela optužni prijedlog.