Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Ispilio tuđu šumu

14.02.2011. 23:00
Ispilio tuđu šumu


Tijekom vikenda u mjestu Tribanj Šibuljine nepoznati počinitelj provalio je u prodavaonicu „Toni 14″ u  vlasništvu poduzeća iz Zadra iz koje je ukrao cigarete, prehrambene proizvode i alkohol. Materijalna šteta bit će utvrđena  naknadno, nakon obavljene inventure.
Od početka ovog mjeseca na predjelu Pupovci u mjestu  Medviđa, nepoznati je počinitelj u šumi ispilio i ukrao sedam  kubičnih metara hrastovine i grabovine u vlasništvu 44-godišnjaka s benkovačkog područja u vrijednosti od oko dvije  tisuće kuna. Protiv nepoznatog lopova slijedi kaznena prijava.
Požar u masliniku namjerno izazvan
Prošli četvrtak nepoznati je počinitelj u Rodaljicama  na predjelu Draga izazvao požar na otvorenoj površini, a u kojem  je izgorjelo više stabala u masliniku u vlasništvu 32-godišnjaka s  benkovačkog područja. Nakon izvršenog očevida protiv nepoznatog je podnesena kaznena prijava.
Ukrao auto, sletio s ceste pa pobjegao
U nedjelju rano ujutro nepoznati je vozač u ulici  Hrvatskog sabora osobnim automobilom fiat tipo sletio izvan  kolnika i nakon nezgode pobjegao. Utvrđeno je da je automobil  vlasništvo jednog poduzeća iz Zadra te je najvjerojatnije  prethodno ukraden u Saljskoj ulici u Zadru. Automobil je  vraćen poduzeću, a za nepoznatim počiniteljem se traga.
Jedan streljivo predao, drugi ga bacio u smeće
U nedjelju je jedan građanin policijskim službenicima Druge policijske postaje u Zadru predao dvadesetak  komada raznog streljiva. Istog dana oko 15 sati djelatnik  poduzeća “Čistoća” je skupljajući otpad u Zadru, u specijalnom  vozilu uočio 55 komada raznog puščanog streljiva u najlonskoj  vrećici. Streljivo su izuzeli policajci.