Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Relaksice – jedine nagrađene Dalmatinke

14.02.2011. 23:00
Relaksice – jedine nagrađene Dalmatinke


Članice “Relaksa” raduje svako novo priznanje, a Katja Pijaca priželjkuje da se sportska rekreacija popularizira i u ostalim gradovima u Dalmaciji


Zadarska Udruga  za sportsku rekreaciju žena  “Relaks” dobila je još jedno  priznanje za svoj rad. Nagrada  je ovoga puta stigla od Hrvatskog olimpijskog odbora,  Odjela za lokalni sport i Hrvatskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve”. Katja  Pijaca, predsjednica “Relaksa”,  primila je nagradu na svečanoj  sjednici u povodu Dana sportske rekreacije koja je održana  u petak u Zagrebu.
Pijaca pojašnjava kako su  zadarske relaksice priznanje  dobile za uspješno organiziranje te provedbu sportsko-rekreacijskih natjecanja i aktivnosti na lokalnoj razini. Zadarski “Relaks” ujedno je jedina udruga iz Dalmacije koja  je dobila priznanje za svoj rad  na području sportske rekreacije.
Članice “Relaksa” raduje  svako novo priznanje, a Katja  Pijaca priželjkuje da se sportska rekreacija popularizira i u  ostalim gradovima u Dalmaciji.
– Svaka nagrada veliko je  priznanje našem radu. “Relaks” kao udruga djeluje već  17 godina, tijekom kojih smo  dobili niz različitih nagrada i  priznanja. Tako i najnovija  nagrada, dodatni nam je poticaj da nastavimo sa svojim  aktivnostima. Zadar je na  području sportske rekreacije otišao daleko ispred drugih dalmatinskih gradova,  no nadam se kako će nam se  uskoro priključiti i Šibenik i  Split, kaže Katja Pijaca, dodajući kako zadarski “Relaks” trenutno okuplja dvjestotinjak rekreativki.
Sljedeća akcija “Relaksa” je  3. memorijalni turnir u  boćanju “Mirjana Marić” koji  će se održati 13. ožujka ove  godine. Nakon toga zadarske  rekreativke odlaze u Rovinj na  36. ožujske susrete žena u  sportskoj rekreaciji Hrvatske  koji će se održati od 24. do 27.  ožujka. Uz to, relaksice nastavljaju s redovitim vježbanjem, dva puta tjedno u SRC  “Ravnicame” i Osnovnoj školi  “Stanovi”.