Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Predsjednik MO Starigrad prozvao načelnika Krstu Ramića

14.02.2012. 23:00
Predsjednik MO Starigrad prozvao načelnika Krstu Ramića


Načelnik me napao kao kriminalca, optužba je koju je javno iznio predsjednik MO Starigrad Marin Marasović nakon njegovog petominutnog razgovora s načelnikom Općine Starigrad Krstom Ramićem.
– Pri dolasku u ured Ramića napadnut sam kao kriminalac. Na sva pitanja koja sam uspio postaviti dobio sam odgovor kako osoba kao ja nema što tražiti u njegovom uredu, stoji u Marasovićevom pismu.
Dok Marasović napada, Ramić opovrgava njegove navode i poziva na suradnju. Kaže kako je predsjednik MO Starigrad primljen uljudno i kulturno te iznosi pozadinu događaja.
– Prije više od mjesec dana poslali smo MO Starigrad molbu da nam se očituju u vezi prijedloga zahtjeva za koncesiju za obavljanje škole jedrenja. Mi to kao Općina nismo obavezni, ali smo željeli kontaktirati zbog dobrih odnosa i zajedničke suradnje. Nakon što nismo dobili odgovor, poslali smo ponovno molbu za očitovanjem uz napomenu da, ako ne dobijemo odgovor, smatrat ćemo da se slažu. Nakon toga Marasović se obrušio na mene i krenuo prijetnjama tužbom. Ne želim nikakve sukobe i ističem kako u Općini želimo čuti što misle mještani i postupit ćemo prema njihovoj volji, kaže Ramić.