Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Šaranović: Trebali smo zabiti još poneki gol

Autor: Šime Ćurko

14.03.2009. 23:00
Šaranović: Trebali smo zabiti još poneki gol

Foto: Vedran SITNICA



Nadam se da će doći i utakmica u kojoj ćemo se raspucati i nekog uvjerljivije pobijediti, jer jedan gol prednosti nije uvijek lako sačuvati, kazao je Šaranović


Pomalo neprimjetno izašao je desetak minuta prije istekao 90 minute. Neprimjetno jer je nakon jednog naleta gostujućih igrača završio izvan granice igrališta i više se nije vraćao u igru. Zamijenio ga je Ante Mitrović.
– Važna pobjeda i tri boda – bio je prvi komentar Edina Šaranovića nakon utakmice. U tu pobjedu i željeni trobod Šaranović je ugradio veliki doprinos.
– Pobjeda je uvijek najvažnija, a i sretan sam što sam postigao prvi gol za Zadar. Kod tog pogotka sva je mudrost da sam se našao u pravo vrijeme na pravom mjestu. Vratar Škorić me malo i zahvatio u tom naletu, ali kad je lopta ušla u mrežu i bol je brzo prošla.
Šaranovića je bilo po cijelom terenu, od prve minute nudio se u igri i ponovno potvrdio dobru suradnju s Želimirom Terkešom od koje Zadar ima velika očekivanja i u sljedećim utakmicama.
– Imao sam još prilika, kao i moji suigrači. Trebali smo zabiti još barem dva-tri gola i utakmicu mirnije zaključiti jer opet je bilo straha kao i protiv Cibalije. Nadam se da će doći i utakmica u kojoj ćemo se raspucati i nekoga uvjerljivije pobijediti jer jedan gol prednosti nije uvijek lako sačuvati.
Kada će Zadar proraditi na gostovanjima?
– Ako mislimo ostati u ligi to se mora dogoditi što prije. Nadam se već u Varaždinu. Možda ćemo i mi nekoga pobijediti po scenarijom po kojem nas pobjeđuju protivnici na gostovanjima. Ne možemo se pouzdavati samo u bodove na domaćim utakmicama.