Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Dalmatinski hop-cup u Arsenalu

14.03.2012. 23:00
Dalmatinski hop-cup u Arsenalu


– U sljedeći petak svi imamo jedan zajednički cilj, dobru zabavu uz pregršt smijeha i pozitivne energije, koje vjerujemo neće nedostajati uz goste večeri S.M.F., poručuju iz Arsenala


Skoro godinu dana od posljednjeg zadarskog koncerta Sexymotherfuckers nastupit će u Arsenalu sljedećeg petka, a uz dobro poznate hitove poput “Ajme meni nije mi dobro”, “Dido moj”, “Trajekt” izvodit će i pjesme s novog albuma koji izlazi u svibnju.
– U sljedeći petak svi imamo jedan zajednički cilj, dobru zabavu uz pregršt smijeha i pozitivne energije, koje vjerujemo neće nedostajati uz goste večeri S.M.F., poručuju iz Arsenala.
Vokalno instrumentalni sastav Sexymotherfuckers (S.M.F.) postoji već deset godina, a nastao je kao produkt umjetničkih umova dvojice glazbenika Ive Petrića i Marina Mrve koji su već 15-ak godina bili u alternativnoj glazbi te su odlučili ukomponirati otkačeni dalmatinski štih s raznim vrstama glazbenih usmjerenja tipa etno, hard rock, blues, otočni rock. Kako je vrijeme odmicalo snimili su prvi demo (samo dva vokala i akustična gitara) sa petnaestak pjesama koji je netko ukrao iz studija i tako je počelo. Cijeli Zadar i okolica imali su taj album kroz par dana! Kako je sve to krenulo pridružila su se i još dva člana, Marino Antišin na bassu i Obrad Bobo Egić na bubnju, koji su dali svoj obol i punoću glazbi koju su nazvali “Originalni dalmatinski hop-cup”.
Ulaznice se mogu kupiti u Arsenalu te Dallas music shopu po cijeni od 25 kuna.