Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Festival u Tisnom, lounge bar i restoran na bedemima

14.05.2012. 22:00
Festival u Tisnom, lounge bar i restoran na bedemima


Ne sumnjamo stoga kako će se brojni Zadrani s gomilom turista od 4. do 11. srpnja zaputiti u susjednu nam Šibensko-kninsku županiju, tamo tulumariti i – trošiti novce


Garden lounge bar i restoran na zadarskim bedemima ovaj vikend otvaraju svoja vrata. Deveto ljeto zaredom gosti će moći uživati u ovom jedinstvenom prostoru.
Posebni gost ovogodišnjeg otvorenja bit će svjetski poznati venecuelanski DJ Trujillo koji će jednom mjesečno puštati glazbu u Zadru, a uz njega na posebnom vikend otvorenju 18. i 19. svibnja nastupat će i hrvatski DJ Mirzaisfab te gardenovci Dean “Sunshine” Smith i Bobby Beige. Gosti će na otvorenju moći uživati u koktelima zadarskog tradicionalnog likera Maraschino.
U srpnju slijedi sedmi po redu Garden festival, prvi koji neće biti u našoj županiji, prvi kojem mjesto održavanja neće biti Petrčane. Bit će u mjestu Tisno koje zadarskim ljubiteljima dobrog provoda nije strašno daleko. Ne sumnjamo stoga kako će se brojni Zadrani s gomilom turista od 4. do 11. srpnja zaputiti u susjednu nam Šibensko-kninsku županiju, tamo tulumariti i – trošiti novce.
Garden festival se ove godine održava pod motom “The story so far…”, a kroz osam dana trajanja nudi glazbeni užitak uz nastupe svjetskih imena kao što su Nicolas Jaar, Kenny “Dope” Gonzales, Jose Padilla, Norman Jay.
Ulaznice za THE GARDEN Festival za hrvatsko i regionalno tržište prodaju se u sustavu EVENTIM-a i na službenim stranicama festivala.
Garden se prije nekoliko dana predstavio i u Londonu, javljaju iz njihova ureda za odnose s javnošću. U klupskim prostorijama nogometnog kluba Tottenham održana je, za britanske novinare i poslovne partnere, zajednička prezentacija grada Zadra i Garden festivala. Na prezentaciji je bio i Luka Modrić, a prikazan je i film o Zadru, Šibeniku i Garden festivalu.