Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Više od 80 djevojaka i mladića do zore se zabavljalo uz grupu Zaratino

14.05.2017. 22:00
Više od 80 djevojaka i mladića do zore se zabavljalo uz grupu Zaratino


U jednom zadarskom restoranu svečanu maturalnu večer u odličnoj atmosferi održali su maturanti Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar, njih 83 iz 5.a i 5.b razreda smjera medicinske sestre te 4.a razreda sanitarnih tehničara.
Maturalna zabava veliko je finale škole, ljubavi i prijateljstva te označava i korak ka novom životu. Maturanti su se pozdravili i oprostili od svojeg ravnatelja, profesora i ”srednjoškolske klupe”. Razrede su predstavljali raznim dosjetkama, ostale su samo lijepe uspomene kojih su se zajednički prisjećali.
– Drago mi je što su djeca postali odrasle osobe i što odlaze, a s druge strane mi je žao jer se naviknete na te iste učenike i na neki način vam uđu pod kožu. Poželio bih da ne idu iz Hrvatske, kući je najbolje, poručio je ravnatelj Davor Vidaković.
Lijepi, vrijedni i pametni, eto kako najlakše opisati maturante Medicinske škole razrednika Linde Koić-Bakotić, Marije Kresoja i Luke Plazine. Maturanti i maturantice u svečanim haljinama i odijelima zablistali su u najvažnijoj večeri svoje mladosti.
– Svakako, blistali su svi, osobito elegantne, graciozne mlade dame. Stoga je maturalna zabava bila za pamćenje, rekao je Toni.
Za urnebesni štimung uz spektakularni svjetlosni show do jutra brinulo se šestero mladića iz grupe Zaratino. Posebne točku imala su i maturanti, virtuozna plesačica Lara Lonić, pjevačica zanosnog glasa Petra Šarić i urnebesni bubnjar skladnog ritma Toni Lisica. Program je već tradicionalno vodila mag. med. techn. Anita Škarica.
– Svoje školovanje prvo ću pamtiti po svojim prijateljima i profesorima i uvijek ću se rado sjećati svoje medicinske, koju ne bih nikada zamijenila drugom školom, kazala je Josipa.
Najzabavniji dio bio je tradicionalni izbor miss i mistera. Žiri je bio na ježevim mukama, a izbor je završio pripetavanjem. Laskave titule miss i mister maturalne su ponijeli Ivana Šimičević i Kristijan Hajdinjak. Pratilje su Anđela Peraić i Petra Šarić, a pratitelji Toni Ćustić i Paulo Tarokić.
– Ovo je zaista sjajna generacija, ponosno govori Ivana, kraljica škole, ističući pritom zadovoljstvo nazočnošću svih profesora škole na maturalnoj.
Lutrija je zaista bila bogata, od putovanja u Prag, pršuta do tečaja stranog jezika po izboru. Osmijeha i dobrog raspoloženja nije nedostajalo.