Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Veliki pljesak za kraj školske godine (FOTOGALERIJA)

Autor: Ante Rogić

14.06.2013. 22:00
Veliki pljesak za kraj školske godine (FOTOGALERIJA)

Foto: Fabio ŠIMIĆEV



U zadnjem tjednu nastavne godine, osim ispita i zaključivanja ocjena, učenici i učitelji Osnovne glazbene škole Sv. Benedikta, u suradnji sa Samostanom, organiziraju dva događanja.
Tako je u četvrtak u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru organiziran završni koncert učenika, na kojem su se vjernoj zadarskoj publici predstavili predškolci i najvrjedniji pojedinci na svome izabranom instrumentu.
Koncert je otvoren jednom zajedničkom točkom u kojoj je nastupila skupina predškolaca, njih dvadesetak, a potom su išle solističke točke. Nastupom su se od Osnovne glazbene škole Sv. Benedikta oprostili neki od šestaša, a mogla su se čuti i dva dua. Učenici su svirali na glasoviru, gitari, violini, klarinetu, oboi, flauti i harmonici. Program je bio primjeren jednoj osnovnoj glazbenoj školi, a publika je, kako se moglo čuti po glasnom pljesku s kojim je ispratila male izvođače, kućama otišla i više nego zadovoljna.
Ove nedjelje u crkvi sv. Marije u 8.30 sati, na rasporedu je sveta misa zahvale za proteklu nastavnu godinu, na kojoj će sudjelovati i učenici škole i njihovi roditelji.