Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Po prvi puta u NK Zadar

15.08.2017. 09:08
Po prvi puta u NK Zadar


Sutra i službeno počinje prva pretplatnička kampanja u povijesti Nogometnog kluba Zadar.
– Po prvi put svi navijači i ljubitelji nogometa u našem gradu moći će kupiti godišnju ulaznicu te tako osigurati svoje mjesto na tribinama Stanova, na svim domaćim utakmicama Zadra u sezoni 2017./18., uz značajnu uštedu – kaže Roman Morović, klupski voditelj odnosa s javnošću. Pretplate će se moći kupiti svakim danom od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati u prostorijama Kluba na Stanovima (Hrvoja Ćustića 2), kao i prije domaćih utakmica ispred ulaza na istočnu tribinu.
– Redovna cijena godišnje ulaznice iznosi 200 kuna, a članovi Nogometnog kluba Zadar, uz predočenje iskaznice Za Zadar svoj, ostvaruju 25% popusta, odnosno plaćaju svega 150 kuna za cijelu sezonu. Također, i ovom prilikom omogućen je dodatni obiteljski popust od 10% za dva ili više članova iste obitelji, koji su ujedno i članovi Kluba. Podvučeno, navijači koji će pogledati sve domaće utakmice Zadra, na ovaj način mogu uštedjeti i više od 50% ukupnog iznosa kojega bi platili za dnevne ulaznice. Cijena dnevne ulaznice i ove će sezone iznositi 20 kuna – dodao je Morović.
Sve informacije vezane uz pretplatničku kampanju, kao i ostale novosti iz kluba, možete pratiti na našim društvenim mrežama: Faceboook @nkzadarofficial, Instagram @nkzadar i Twitter @nk_zadar.