Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Finale Miss hrvatske 2017. u zadarskom Arsenalu

15.09.2017. 12:47
Finale Miss hrvatske 2017. u zadarskom Arsenalu


Bliži nam se uskoro finale najstarijeg izbora ljepote Miss Hrvatske, čiji će domaćin biti zadarski Arsenal, a Direkcija izbora predstavila je ovogodišnje finalistice koje će se boriti za titulu najljepše.
Djevojke iz cijele Hrvatske su završile nedugo sa pripremama u hotelu Slavonija u Vinkovcima te se uskoro ponovno okupljaju kada će karavana ljepote u Biogradu na Moru nastaviti sa pripremama za veliko finale Miss Hrvatske.
Tijekom priprema u Slavoniji djevojke su se natjecale u kategorijama Talent, Intervju, Top Model i Sport kada su osvajale prve bodove koje ih plasiraju u superfinalistice, a prve tri su Tea Mlinarić, Ivana Grgurević i Paula Hublin.
Finalistice Miss Hrvatske će od 23. rujna boraviti u hotelu Ilirija u Biogradu na Moru gdje ih očekuje uvježbavanje koreografije i scene, ali i očekuje se pobjednica prednatjecanja kategorije Multimedija, koja će djevojku plasirati u superfinale.
Finalna večer održat će se u Ilirija event prostoru Arsenal, u Zadru, 26. rujna, a djevojke će predstaviti najnovije kolekcije dizajnera Marine Lacković- Larie, Ivane Jurić, AXA Moda by Božica Juraković, Lamarpe, Galko, JO JO nakit, Chantal, Hogl cipele, Royal Cotton i Borovo.
Glavni dizajner večeri bit će Iggy Popović koji je u suradnji Direkcije Miss Hrvatske i Kutjeva d.d. napravio humanitarni projekt "Njegujmo život" za udrugu Debra.
Završni dio projekta održati će se u event prostorijama Arsenala gdje će buduća Miss Hrvatske predstaviti svoj humanitarni projekt pod nazivom "Beauty with a Purpose" s udrugom Debra.