Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Petrićevci otplesali u mirovinu

14.10.2011. 22:00
Petrićevci otplesali u mirovinu


Da profesori nisu samo oni strogi ljudi iza imenika pokazali su sinoć profesori Gimnazije Franje Petrića priredivši oproštajnu zabavu za petero kolega koji ove godine odlaze u mirovinu. To su profesori Milica Barčot, Marija Vucić, Jadranka Krmpotić Bajlo, Petar Vranjković te Zdravko Ćurko.
– Što reći o svakom od njih, jer je svatko od njih na neki način bio u mom životu. Svi ostaju u dobrom sjećanju. Ovo smo napravili da se oprostimo na jedan lijep način kakav oni zaslužuju, rekla je sinoć ravnateljica gimnazije Blanka Pedišić.
Oproštajna zabava priređena je u jednoj od prostorija škole uz dobru glazbu i spizu. Okupljeni profesori, kao i budući umirovljenici, nisu krili dobro raspoloženje te su se odmah prepustili zabavi uz prisjećanje uspomena iz vremena provedenog u zajedničkom radu.
– Drago mi je da se žele s nama oprostiti na ovako svečan način, ali mi smo se opraštali svih ovih godina, odnosno urastali jedni u druge tako da je to bio jedan prirodan proces, a ovo je više svečarsko formalni dio. Ali, u svakom slučaju, lijep je osjećaj, zaključio je jedan od slavljenika, bivši ravnatelj Gimnazije Franje Petrića Zdravko Ćurko našalivši se kako u mirovinu odlazi krema škole.