Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Nije Šibenik što je bio

14.11.2013. 23:00
Nije Šibenik što je bio


Protiv Pule prošle nedjelje nije išlo. A trebala je to biti utakmica na kojoj bi se »potvrdile« pobjede u Rijeci kod Pletera i u Splitu.
– Imali smo šuterski vrlo lošu utakmicu, a s obzirom da nismo mogli parirati u skoku poraz je logična posljedica. Osim toga Pula je odigrala vjerojatno najbolju utakmicu u Zadru – kaže Marija Mazija, trenerica Zadra. Pobjeda protiv Pule mnogo toga bi psihološki donijela Zadrankama. Ali, nije.
– Žao nam je zbog tog poraza jer smo bili u određenom naletu nakon odličnog početka sezone. Nažalost, mnogo toga lošega za nas se dogodilo u tom dvoboju.
Pula je, dakle, prošlost. Sadašnjost je večerašnje gostovanje u Šibeniku. Domaćin nije što je bio, ali…
– I dalje su vrlo kvalitetni, ali nemaju više rotaciju koju su imali prethodnih sezona. Međutim, s petorkom Gambiraža, Mašić, Semren, Bačić i Vrsaljko Šibenik i ove sezone može računati da će biti u vrhu A-1 lige. Treniraju dva puta dnevno, fizički su dobro pripremljeni, a to potvrđuju i njihovi rezultat na početku sezone.
Dosadašnja gostovanja u Šibeniku imala su samo jednu dvojbu; s koliko će se minusa u završnom rezultatu Zadranke vratiti kući. Više nije tako.
– Slažem se. Naša pobjeda sigurno bi bila iznenađenje, ali ne i senzacija. Za takvo što moramo biti vrlo koncentrirani u napadu, jer drukčije nemamo šansi.