Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

FINA počinje s izmještanjem s Poluotoka

Autor:

14.12.2008. 23:00
FINA počinje s izmještanjem s Poluotoka

Foto: Vedran SITNICA



FINA je prigodom otvaranja donirala 10.000 kuna Dječjem vrtiću za djecu s teškoćama u razvoju «Latica». Ček je ravnateljici Vesni Penjalov uručio direktor FINA-ine podružnice Zadar Josip Klišmanić
Direktor FINA-ine podružnice Zadar Josip Klišmanić i predsjednik uprave FINA-e Mato Regvar otvorili su u subotu novu poslovnicu FINE u Zadru na Poluotoku u Ulici knezova Šubića Bribirskih. Otvaranju poslovnice prisustvovali su župan Stipe Zrilić, predstavnici lokalne uprave, poduzetnici i mons. Ivan Prenđa koji je blagoslovio početak rada poslovnice.
Novom poslovnicom rasteretit će se poslovanje postojeće u Zadru te se na taj način olakšati poslovanje građanima i pravnim osobama. U Zadru ima oko 85.000 stanovnika, 1.800 pravnih osoba te više od 2.000 obrtnika od kojih su mnogi korisnici FINA-inih usluga. Otvaranjem nove poslovnice omogućit će se stanovnicima Zadra i okolice brži, jednostavniji, povoljniji pristup uslugama financijske agencije.
– FINA počinje s izmještanjem s Poluotoka. Naši klijenti su nas upozorili kako naša dosadašnja lokacija nije odgovarajuća, prvenstveno zbog parkinga. Svjesni smo da mi moramo ići prema klijentima, a ne oni prema nama i ovo je korak na tome putu, rekao je direktor zadarske FINA-e Josip Klišmanić.
Predsjednik uprave FINA-e Regvar je dodao kako je FINA lider u pružanju financijskih te ponovio kako se FINA u svom strateškom određenju poslovanja misli i dalje približavati svojim klijentima.
Prepoznavši potrebe lokalne zajednice i sa željom da postane njen odgovoran član FINA je prigodom otvaranja donirala 10.000 kuna Dječjem vrtiću za djecu s teškoćama u razvoju «Latica». Ček je ravnateljici Vesni Penjalov uručio Klišmanić.