Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Opljačkana kuća u Viru

15.01.2012. 23:00
Opljačkana kuća u Viru


Policija je zaprimila dojavu da je u vremenu od 1. do 14. siječnja ove godine na predjelu Slatina u Viru, nepoznati počinitelj provalio u ostavu u vlasništvu 39-godišnjaka. Lopov mu je odnio dva akumulatora te mu je još i s krova kuće ukrao solarnu ploču i regenerator punjenja. Materijalna šteta procjenjuje se na 5.000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava.
A u noći s petka na subotu opljačkana je i obiteljska kuća u Sukošanu.
Nepoznati počinitelj provalio je u kuću u Ulici dr. Franje Tuđmana, inače u vlasništvo 30-godišnjaka. Odnio mu je televizor, glazbenu liniju, električne brusilicu i bušilicu te motornu pilu. Materijalna šteta se procjenjuje na 8.000 kuna.
Iz kuće mu ukrao hidraulični čekić
Policiji još uvijek nepoznati lopov provalio je u krug poduzeća “Vodoinstalacije” d.o.o. u Crnom. Pod okriljem noći sa subote na nedjelju lopov je odnio jedan hidraulični čekić. Šteta iznosi oko 40.000 kuna. Slijedi kaznena prijava.
Iz stana ukraden vjenčani prsten
Zadranin (32) prijavio je u subotu policiji krađu vjenčanog prstena. Muškarac je ispričao policajcima da mu je lopov 9. siječnja u vremenu od 14 do 15 sati iz stana u Ulici Ljudevita Posavskog odnio prsten vrijedan oko 8.000 kuna. Lopovu slijedi kaznena prijava, a za prstenom se traga.