Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Buš: Očekivalo se da ćemo smijeniti ovu lopovsku vlast u Zadru!

Autor:

15.02.2009. 23:00
Buš: Očekivalo se da ćemo smijeniti ovu lopovsku vlast u Zadru!

Foto: Ivan JAMIČIĆ



HNS u nekim je trenucima došla na stotinjak članova u Zadarskoj županiji, ali uvijek smo dobivali jedan dio političkog kolača, uvijek su građani imali povjerenja u nas i očekivali su da ćemo napraviti hat trick i uspjeti smijeniti ovu korumpiranu i lopovsku vlast na nivou Zadarske županije i grada Zadra, rekao je predsjednik Županijske organizacije HNS-a Željko Kurtov Buš
Građani Hrvatske žele korumpiranu vlast i imaju je. Od devetnaest godina u ovoj zemlji, petnaest godina nesposobne vlasti. Na jugu je spremnost da se ta vlast održava jača, šezdeset posto ljudi glasa za HDZ i njihove priljepke, a na sjeveru 35 posto. Na sjeveru sam ja odgovaran za oporbu, a ovdje na jugu SDP, rekao je predsjednik HNS-a Radimir Čačić na donatorskoj večeri stranke koja ja održana u hotelu Kolavare u subotu navečer povodom 19. obljetnice osnutka HNS-a u Zadru.
Donatorskoj večeri prisustvovali su uz članove i pristaše HNS-a i članovi SDP-a i DC-a.
– Naročito bih pozdravio naše drage goste i SDP-a i DC-a, nadamo se našim partnerima na lokalnim izborima. HNS je u nekim trenucima došla na stotinjak članova u Zadarskoj županiji, ali uvijek smo dobivali jedan dio političkog kolača, uvijek su građani imali povjerenja u nas i očekivali su da ćemo mi napraviti hat trick i uspjeti smijeniti ovu korumpiranu i lopovsku vlast na nivou Zadarske županije i grada Zadra, rekao je predsjednik Županijske organizacije HNS-a Željko Kurtov Buš.
Predsjednica Gradske organizacije HNS-a Vesna Sabolić posebno je istaknula činjenicu da su četrdeset posto članova HNS-a Zadarske županije žene;
– U zadarskom HNS-u je jedan ozbiljan i motiviran tim, uhvatili smo ritam i znamo što radimo.


 ČAČIĆ: HNS-ov OTPAD NAJBOLJE ŠTO HDZ IMA


Radimir Čačić se u svom govoru dotaknuo i Zvonimira Vrančića, nekadašnjeg HNS-ovca, a sada člana HDZ-a:
– Vrančić je bio osnivač HNS-a, vrlo kvalitetan član. Ima li HDZ što bolje danas? Vjerojatno nemaju. Otpadak, ostatak, druga klasa HNS-a je najbolje što imaju.




 PRIKUPILI 5.000 KUNA ZA KAMPANJU


U sklopu donatorske večere održana je i aukcija na kojoj je prikupljeno 5.000 kuna za predizbornu kampanju stranke. U HNS-u ističu da će biti transparentni po pitanju izvora financiranja predizborne kampanje i trošenja sredstava za vrijeme njenog trajanja.