Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Nisam primadona, nego prima-doma

15.02.2011. 23:00
Nisam primadona,  nego prima-doma


Operna pjevačica Sandra Bagarić prošli je vikend s prijateljicom uživala u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik u Zadru


Najpoznatija hrvatska operna pjevačica, Sandra Bagarić, prošli je vikend  užurbanu zagrebačku svakodnevicu zamijenila opuštajućim wellness odmorom u zadarskom hotelu Falkensteiner  Club Funimation Borik. Sandra je na wellness vikend otputovala s prijateljicom, a svoje dečke – supruga i dvojicu  sinova, 6-godišnjeg Lovru i  10-godišnjeg Marka, ostavila  je same u metropoli.
– Uistinu mi je trebao odmor. Kažu ljudi za mene, zbog  posla kojim se bavim, da sam  “primadona”, no bolja bi definicija bila “prima-doma”.  Naime, sve kućne aktivnosti i  stalna strka s mojim dečkima  (čak mi je i pas muški!) moja  su realnost, još mi samo fali da  počnem razvlačiti Bosanke pite doma!, rekla je Sandra Bagarić.
Sandra je uživala u plivanju,  opuštanju u vanjskom grijanom jaccuziju, brojnim kupkama i tretmanima.
Falkensteiner wellness sastoji od ekskluzivne ponude  masaža, kozmetičkih proizvoda, kupelji, privatnih SPA područja, sauni, zdravstvenih  tretmana i aktivnosti.  No, isto  se tako posebna pažnja posvećuje i najmanjim detaljima  poput toga koja će glazba svirati u pozadini kojeg tretmana, ekskluzivne brige za gosta i  usklađivanja koncepta svjetla i  mirisa za određene tretmane.
– Uživala sam u plivanju,  saunama, energetskim masažama i tretmanima lica. Isprobala sam tretman tartufima za zrelu kožu i moram  priznati da se u Zagreb  vraćam obnovljene energije,  rekla je Bagarić.