Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Policija podnijela kaznenu prijavu protiv Nina Šimunića!

15.02.2017. 23:00
Policija podnijela kaznenu prijavu protiv Nina Šimunića!


Policijska uprava zadarska podnijela je prijavu Državnom odvjetništvu protiv bivšeg načelnika Bibinja, Nina Šimunića, zbog prijetnji predsjednici A-HSP Zadar, Ivi Kindi:
– Završena je kriminalistička istraga zbog sumnje na kazneno djelo prijetnje na štetu 40-godišnjakinje, nakon čega podnosimo kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu – kazala nam je Nikolina Bačić, zamjenica glasnogovornika PU zadarske.
Da podsjetimo, Nino Šimunić poslao je nekoliko poruka Ivi Kindi nakon što je ova na svom Facebooku objavila niz tekstova o njemu. Šimunić joj je nakon toga na njen mobilni broj poslao poruke u kojima je pisalo: “Nino je oprosti sto te nisam kar.., a trebao sam te jeb… zato oprosti drugi puta kad budes oduzeta jeb… cemo te u bulj duplo ps. Nino”.
Kinda je ove poruke, kao i video snimku na kojoj se vidi Šimunić kako ukucava poruke na mobitel, dostavila policiji i ona je pokrenula istragu. Saslušani su svjedoci i pregledane poruke i snimka, a saslušan je i sam Šimunić.
– Zadovoljna sam i konačno malo mirnija. Bilo mi je jako teško jer sam se, poznavajući Šimunića, plašila da bi mogao napraviti ono što je napisao u porukama. Policija je vrlo korektno odradila svoj posao i na tome sam im zahvalna. Bila je kod mene jedna inspektorica i još jedan djelatnik Prve policijske postaje, sve su pregledali i uzeli video snimku, a saslušani su i svjedoci. Nadam se da će Šimunić biti kažnjen, a ako ne dobije kaznu kakvu zaslužuje za ovo što je učinio, podići ću privatnu tužbu protiv njega zbog duševne boli. Zbog njegovih prijetnji danima sam strepila i pile tablete za smirenje. Srećom, otkada je bila policija nije me više zvao – kaže Kinda.
Nakon vijesti o podnošenju kaznene prijave kontaktirali smo i Nina Šimunića, međutim, nije se htio javiti na pozive, niti na poruke na mobilni broj. Slično je reagirao i prije mjesec dana kada smo tražili komentar povodom izjave PU zadarske da je Prva policijska postaja zaprimila dojavu 39-godišnjakinje da je na mobitel primila više poruka za nju uznemirujućeg sadržaja. Očito je za Šimunića vrlo neugodna situacija te se radije odlučuje na šutnju.