Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Glazbeno-scenski spektakl “Lijepom našom”

15.04.2012. 22:00
Glazbeno-scenski spektakl “Lijepom našom”


Pod medijskim pokroviteljstvom Zadarskog lista u utorak navečer s početkom u 20 sati u školskoj sportskoj dvorani OŠ Sv. Filip i Jakov održat će se javno snimanje popularne emisije Hrvatske televizije “Lijepom našom”. Snimanje emisije bit će začinjeno nastupima brojnih popularnih zvijezda hrvatske estrade, dalmatinskim klapama, KUD-ovima i novim nadama glazbene umjetnosti.
Iako još nije ni svečano otvorena, u modernoj trodijelnoj sportskoj dvorani iznad Filipjakova, u sklopu školskog objekta koji je proteklog utorka osnovnoškolcima prvi put otvorio vrata, održat će se javno snimanje glazbeno-scenskog spektakla Hrvatske radiotelevizije “Lijepom našom”. Pod dirigentskom palicom Branka Uvodića nakon Benkovca, Poličnika i Bibinja, Sv. Filip i Jakov bit će biti domaćin popularnog televizijskog spektakla na kojem će biti predstavljeni Općina i Zadarska županija.
– U velebnoj sportskoj dvorani pridružite nam se u očuvanju hrvatske tradicije na osebujan način filipjanskog kraja, pozvao je Ivica Eškinja-Lantana, predsjednik KUD-a Sv. Roko.
U Filipjakovu će nastupati: Mladen Grdović, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Ivica Sikirić Ićo, Bepo i David, Zoran Jelenković, Ana Eškinja, Ante Brzić, Vinko Coce, Davor Radolfi, Marina Tomašević, Emilija Kokić, Mate Bulić, Tamburaši za dušu, KUD-ovi Maslina iz Turnja, Sv. Roko iz Sv. Filipa i Jakova, Gradina iz Polače, Bokolje iz Dobropoljane i Sv. Ivan Glavosjek iz Raštana Donjih, MPS Sokolovi-Ravni kotara, klape Cantus iz Sv. Filip i Jakova, Karmel iz Turnja, Bibinje iz Bibinja, Biograd i Moreta iz Biograda, Bonaca iz Šibenika i Skradinke iz Skradina
Preostale ulaznice za ovaj spektakularni događaj po cijeni od 30 kuna prodaju se u KUU Maslina u Turnju, prodavaonici Bure commerca u Raštanima Donjim te u putničkim agencijama Leut u Biogradu na Moru i Mate u Sv. Filip i Jakovu.