Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Zabrana parkiranja unutar kruga bolnice

16.04.2018. 10:51
Zabrana parkiranja unutar kruga bolnice


I Opće bolnice Zadar obavijestili su na svojim web stranicama da na snagu stupa zabrana parkiranja osobnih vozila unutar kruga bolnice.
"Sukladno članku 56. Pravilnika o kućnom redu Opće bolnice Zadar zabranjen je ulaz i parkiranje svim vozilima na motorni pogon unutar kruga Bolnice, osim taksativno predviđenih slučajeva. Parkiranje je dozvoljeno samo na za to predviđenim površinama.
Nadalje zbog zatvaranja dijela pristupnog puta unutar kruga ustanove, ovim Vas putem obaviještavamo da će se od današnjeg dana (12. travnja 2018.) navedena mjera sigurnosti kontrolirati te molimo da se pridržavate istog. Navedeno se posebice odnosi na prometnicu ispred ulaza Službe za kirurgiju; ulaz za kirurške ambulante.
Mjera sigurnosti određena je zbog neometanog pristupa sanitetskih vozila. U slučaju postupanja protivno Pravilniku o kućnom redu biti ćemo prisiljeni pozvati nadležne službe za uklanjanje motornih vozila, a sve u svrhu zaštite osoblja i pacijenata", navodi se u obavijesti koju potpisuje  zamjenik ravnatelja OB Zadar Edi Karuc, dr.med.