Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Trideset promoventica, nijedan promovent talijanskog

Autor: Ante Rogić

15.05.2013. 22:00
Trideset promoventica, nijedan promovent talijanskog

Foto: Zvonko KUCELIN



Na Sveučilištu u Zadru jučer je održana svečana promocija pete generacije prvostupnica Odjela za talijanistiku. Promoventice, budući da nije bilo nijednog promoventa, je pozdravila pročelnica Odjela dr. sc. Nedjeljka Balić Nižić, podsjetivši kako je za većinu ovo bilo prvo odvajanje od doma.
– Sretni smo što smo imali priliku prenositi vam znanje i vještine. Ovo je zajednički uspjeh vas studenata i nas profesora. Vjerujem u želju za vašim daljnjim usavršavanjem, a to pokazuje i činjenica kako je većina vas upisala diplomski studij, i to upravo na našem odjelu, kazala je dr. sc. Nedjeljka Balić Nižić ispričavši se za eventualne propuste od strane profesora. Naglasila je visok postotak završenosti studija na talijanistici od preko 75 posto, kao i prosječnu ocjenu četiri.
Svjedodžbe i dopunske isprave o studiju primile su: Sandra Baloević, Iva Benić, Andrijana Biošić, Martina Budan, Matea Bulić, Ana Čulić, Anamarija Ćosić, Vida Gruić, Jelena Gverić, Petra Hesky, Gorana Jakovljević, Ivana Jurić, Ena Karađole, Deana Kotevski, Karla Kulonja, Maja Lacić, Petra Marin, Marija Marinović, Nena Mikas, Eva Miletić, Iva Parić, Marina Rogoznica, Ivana Sinovčić, Antonia Stipaničev, Nina Sušac, Ines Toth, Valentina Troskot, Lucia Vidaić, Mirela Vukšić i Antonia Žura.