Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Iz Zadarskih otoka zaplovili na praznike

Autor: Z L

15.06.2013. 22:00
Iz Zadarskih otoka zaplovili na praznike


Ravnatelj škole Davor Barić pročitao je imena nagrađenih učenika i njihovih mentora koji su se istaknuli uspjesima na natjecanjima


U OŠ Zadarski otoci – Zadar 14. lipnja 2013. završetak nastavne godine obilježen je malom priredbom koju su osmislili učenici razredne nastave sa svojim učiteljicama. Program priredbe vodili su Moreno Kolega i Gabriela Božanić, a sudjelovali su svojim točkama: Katarina Jović i Tea Longin s recitacijom Šareni svijet, Josipa Viduka s recitacijom Moja domovina, te Adam Zrilić i Toni Pedišić s recitacijom Razgovor na žalu – sve učenici 2.c razreda pod mentorstvom učiteljice Armanse P. Ivanov.
Prpošni i veseli prvaši iz 1.a razreda svoju su prvu školsku godinu završili zborskom izvedbom pjesama Abeceda i Kad se male ruke slože uz pomoć njihove učiteljice Marijane Lovrin. Iz 3.c razreda na pozornicu je stiglo nekoliko izvođača: Laura Kandučar s recitacijom Mama, Karmen Vicković i Andrea Grbić s igrokazom Prozorčić u svijet, te Marijeta Marić, Lana Lerga, Marta Ramić, Petra Bilosnić i Ela Sutlović s još jednim zanimljivim igrokazom Od korice do police. Recitacijom Školsko zvono, Noa Kuman i Chiara Padovan zaključili su da je školska godina uistinu završila. Za nastup ih je uvježbavala učiteljica Tatjana Vukšević. Pjesmom Kalelarga u a capella izvedbi svih je oduševio Roko Marić iz 3.a razreda.
 Veselu plesnu točku s pjesmom Klinaca s Ribnjaka izvele su djevojčice 3.b razreda za koje su nam voditelji u najavi rekli da su njih pet “glavne face” u razredu, a isti taj razred nas je na kraju ispratio spletom dalmatinskih pjesama koje je na gitari svirala njihova učiteljica Jasminka Bašić.
 Uz sve te vesele nastupe, ravnatelj škole Davor Barić pročitao je imena nagrađenih učenika (31) i njihovih mentora (5) koji su se u svojim natjecanjima posebno istaknuli izuzetnim i hvalevrijednim rezultatima. Pozdravio je i sve okupljene roditelje, učenike i učitelje te im poželio ugodne i lijepim užicima ispunjene ljetne praznike.