Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Ugljanu treća titula u Dobropoljani

15.07.2012. 22:00
Ugljanu treća titula u Dobropoljani


Osmi po redu malonogometni turnir Dobropoljana Cup, pripao je momčadi Ugljana koja je tako treći put podigla pehar pobjednika i pritom odnijela 5.000 kuna novčane nagrade. Ugljanci su odradili posljednji dan turnira vrlo impresivno. Najprije su u polufinalu s čak 5 golova Domagoja Kombure izbacili pašmanski De Loro, a u drugom polufinalu Poljana je u tvrdoj i neizvjesnoj utakmici protiv Banja golom Jagustovića stigla do finala. Završna utakmica između Ugljana i Poljane bila je neizvjesna tek jedno poluvrijeme. Poveli su Ugljanci preko Šljake da bi najmlađi igrač turnira Lovro Majer izjednačio na 1:1. Ipak preiskusni Ugljan imao je u svojim redovima vrlo raspoložene Domagoja Komburu i Miljenka Kovačića. Njih dvojica su do kraja utakmice s ukupno tri gola potvrdili primat Ugljanaca na ovom tradicionalnom malonogometnom događaju u Dobropoljani koji je u četiri dana svog održavanja bio vrlo posjećen i u nogometnom smislu itekako zanimljiv. Uz spomenute utakmice polufinala i finala održala se tradicionalna utakmica između domaćih pripadnica ljepšeg spola. Djevojke su pokazale svoje nogometno umijeće odmjerivši snage između onih mlađih te onih malo starijih. Mlađe Dobropoljanke na krilima četverostrukog strijelca, Mihaele Ćosić, odnijele su uvjerljivu pobjedu.
Osim pehara pobjednicima i nagrade od 5.000 kuna, pehare su zaslužili drugoplasirana Poljana koja je uz to dobila 2.000 kuna, trećeplasirani De Loro je zaradio 1000 kuna, dok je poseban pehar za fair-play dobila momčad Sali koja je cijeli turnir uz nogometne nastupe na mnoge simpatične načine uveseljevala gledateljstvo. Također je pehar išao i najboljem igraču turnira, Domagoju Komburi iz pobjedničke momčadi Ugljana.
Finale
POLJANA1
UGLJAN4
DOBROPOLJANA – Mjesno igralište. Gledatelja: 300. Suci: Neven Ražov i Stipe Žilić.
POLJANA: Pavin, Ivanov, Luštica, Majer 1, Jagustović, Čopak, Vučemilović.
UGLJAN: Bjelčić, H. Kombura, D. Kombura 1, Ljoka, Perić, Kovačić 2, Karlović, Šljaka 1.
Za 3. mjesto
D.S.R. KOLEŠĆE BANJ0
DE LORO1
D.S.R. KOLEŠĆE BANJ: J. Kovačić, D. Pedišić, M. Pedišić, D. Kovačić, Z. Fantov, Penjalov, Mat. Pedišić, Šišeta, Š. Fantov.
DE LORO: Tadija, Cimera 1, A. Magić, V. Magić, Stagličić, Pavleta, Bogadi.
Polufinale
D.S.R. KOLEŠĆE BANJ0
POLJANA1
D.S.R. KOLEŠĆE BANJ: J. Kovačić, D. Pedišić, M. Pedišić, D. Kovačić, Z. Fantov, Penjalov, Mat. Pedišić, Šišeta, Š. Fantov.
POLJANA: Pavin, Ivanov, Luštica, Majer, Jagustović 1, Čopak, Vučemilović.
DE LORO1
UGLJAN5
DE LORO: Tadija, Cimera, A. Magić, V. Magić 1, Stagličić, Pavleta, Bogadi.
UGLJAN: Bjelčić, H. Kombura, D. Kombura 5, Ljoka, Perić, Kovačić, Karlović, Šljaka.
Revijalna utakmica žena
MLADE4
STARE0
MLADE: Čiklić, M. Ćosić 4, Bašić, Škrokov, Copak.
STARE: Baraka, M. Kulonja, A. Kulonja, L. Ćosić, Benić, Tomasov.