Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Slovenka preminula u moru zbog zatajanje srca

15.08.2010. 22:00
Slovenka preminula u moru zbog zatajanje srca


Zadarska policija u subotu je oko 14 sati izvijestila da je kod otoka Žižnja nedaleko Premude pronađeno tijelo mrtve ženske osobe. Očevidom je utvrđeno da je riječ o slovenskoj državljanki, 60-godišnjakinji koja je u moru umrla zbog zatajenja srca nakon čega se utopila.
Propucao prijatelja dok je slavio rođenje sina
Zbog kaznenog djela protiv opće sigurnosti zadarska je policija u subotu prijavila 28-godišnjaka, dok je protiv 32-godišnjaka podignuta kaznena prijava zbog opće opasne radnje, kao i optužni prijedlog zbog nezakonitog držanja oružja.
Policija je obojicu muškaraca uhitila u petak navečer u Stankovcima nakon dojave o pucnjavi do koje je došlo oko 22 sata kada je na vrhuncu proslave rođenja prijateljeva sina 28-godišnjak uzeo pištolj želeći ispaliti hitac. Videći da ne zna rukovati s pištoljem 31-godišnjak i 32-godišnjak su ga pokušali spriječiti, no to mu nije uspjelo.
U naguravanju s 32-godišnjakom, pištolj 28-godišnjaka slučajno je opalio, a metak je 32-godišnjaku propucao rame i istovremeno 31-godišnjaku okrznuo šaku. Prvi je zatražio liječničku pomoć u šibenskoj bolnici, a godinu dana mlađi u zadarskoj, no kako nisu bili u životnoj opasnosti nakon pružene liječničke pomoći pušteni su kućama. Otac novorođenčeta Marjan Bura, kazao je kako je riječ o nesretnom slučaju u kojem nitko nije htio nikoga ozlijediti.