Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Turisti i dalje meta lopovima

15.09.2013. 22:00
Turisti i dalje meta lopovima


I protekli vikend zadarski policajci su imali najviše posla s nepoznatim kradljivcima. Jedan od njih je u posljednjih dvadesetak dana u Preku provalio u kuću 70-godišnjakinje i ukrao joj LCD televizor. Vlasnici je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna. U petak je Zadru, na Autobusnom kolodvoru, također nepoznati počinitelj ukrao mobitel 15-godišnjem dječaku vrijedan nekoliko tisuća kuna, a u Ninu su isti dan ukradena dva bicikla marke “KTM” u vlasništvu 48-godišnjaka kojem je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna.
Policiji je u subotu prijavljena krađa ruksaka s osobnim dokumentima i novcem iz ugostiteljskog objekta u Ulici Stratico. Državljanki Velike Britanije (32), pričinjena je šteta od nekoliko tisuća kuna, a slično je prošao i 57-godišnji Mađar u Biogradu. Njemu je u Konzumu, dok je kupovao, nepoznati kradljivac odnio torbicu s više tisuća kuna i osobnim dokumentima.
Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava – izvijestili su iz PU zadarske gdje tragaju za počiniteljima i ukradenim stvarima.