Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

U informatičkom dobu znanja brzo zastarjevaju

15.09.2013. 22:00
U informatičkom dobu znanja brzo zastarjevaju


Ovaj studij nije znanstveni već stručni operativni studij, a upravo on je i glavni nositelj razvoja najrazvijenijih europskih zemalja, rekao je Morović, dodavši da financijska industrija danas traži nove profile kadrova


Svečana promocija druge generacije diplomanata Dislociranog stručnog studija Visoke škole za poslovanje i upravljanje s pravom javnosti Baltazar Adam Krčelić iz Zaprešića, održana je u biogradskom hotelu Adria. U zvanje stručnog prvostupnika ekonomije promoviran je ukupno 31 prvostupnik.
– Trideset i jedan promovent pridružit će se osamnaestero do sada promoviranih što je ukupno četrdeset i devet promovenata. Ukupno su u našoj školi do sada promovirana 2.294 stručna prvostupnika poslovne ekonomije, menadžmenta u kulturi i menadžmenta uredskog poslovanja, rekao je dekan dr. sc. Vinko Morović posebno naglasivši trud i uspjeh izvanrednih studenata koji su završili studij uz rad.
Činimo sve napore zajedno s vodstvom Biograda, Zadarske županije i drugih subjekata iz područja visokog obrazovanja, kazao je dekan Morović, da osiguramo uvjete za solidno studiranje kroz realizaciju projekta izgradnje potpuno nove škole uz pomoć sredstava iz fondova EU za koje smo se već kandidirali u suradnji s Gradom.