Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Rok za predaju zahtjeva do 15. studenoga

15.10.2010. 22:00
Rok za predaju zahtjeva do 15. studenoga


Odlukom Gradskog vijeća Grada Obrovca pravo na stipendiju imaju svi redoviti studenti koji su redovito upisali godinu u mjesečnom iznosu od tristo kuna, dočim studenti s višim projsekom ocjena mogu ostvariti i pravo na dodatne nagrade
Nastavljajući svoju praksu iz predhodnih godina, u Gradu Obrovcu i ove će školske godine stupendirati redovite studente s gradskoga područja. U protekloj školskoj godini to je pravo ostvarilo pedeset i sedam studenata, a za ovu školsku godinu je Odsjek za gospodarstvo i društvene djelatnosti uputio poziv redovitim studentima kojemu je rok do petnaestog idućeg mjeseca.
Odlukom Gradskog vijeća Grada Obrovca pravo na stipendiju imaju svi redoviti studenti koji su redovito upisali godinu u mjesečnom iznosu od tristo kuna, dočim studenti s višim projsekom ocjena mogu ostvariti i pravo na dodatne nagrade.
Iz Odsjeka za gospodarstvo i društvene djelatnosti pozivaju studente da ostvare svoja prava, a da bi to učinili potrebno je napisati zahtjev te mu priložiti presliku domovnice, potvrdu o prebivalištu presliku prve stranice indeksa, presliku osobne iskaznice, potvrdu s fakulteta o upisu tekuće godine, prijepis ocjena iz prethodne godine studija, studenti prve godine studija (brucoši) – prijepis ocjena završnog razreda srednje škole, presliku ili broj kartice žiro računa u banci.
Pravo na gradsku stipendiju mogu ostvariti samo redoviti studenti kao i oni koji nisu već primatelji nekih stipendija prema drugim zakonskim osnovama.