Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Razbojnici pokušali opljačkati talijanskog turista u hotelu

15.11.2011. 23:00
Razbojnici pokušali opljačkati talijanskog turista u hotelu


Dvojica mlađih muškaraca u utorak su, nešto iza ponoći, upala u hotelsku sobu hotela Funimation u sklopu Turističkog naselja Borik gdje su potom pokušali opljačkati 56-godišnjeg talijanskog turista. Razbojnici su zgrabili Talijana za odjeću te od njega zatražili novac, a kako im ga ovaj nije dao, udaljili su se praznih ruku. Talijan srećom nije ozlijeđen, a policija intenzivno traga za razbojničkim parom. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.
Norvežanin iz Supernove ukrao tepih
Policijski službenici Prve policijske postaje u ponedjeljak su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvije maloljetne osobe u dobi od 14 i 16 godina, koje se sumnjiči da su, 9. studenog, u večernjim satima iz trgovine u Ulici Stjepana Radića ukrali razne cigarete. Slijedi posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu. Isti dan policajci iz Druge policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim državljaninom Norveške zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe.
Muškarca se sumnjiči da je prije 10-ak dana u Zadru u Ulici akcije Maslenica ukrao jedan tepih iz trgovačkog centra Supernova. Protiv njega slijedi kaznena prijava.
Iz skadišta obrta ukraden alat vrijedan 25 tisuća kuna
Alat vrijedan oko 25 tisuća kuna ukraden je iz sladišta građevinskog obrta u Gračacu. vlasnik obrta policiji je prijavio da mu nedostaju nekoliko bušilica, brusilica i motorna pila, a sumnja se kako je još uvijek nepoznati lopov alat ukrao u vremenu između 11. i 14. studenog. Policija traga za ukradenim alatom, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.