Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Danas ponovno otvorena Supernova

16.11.2017. 20:06
Danas ponovno otvorena Supernova


Trgovački centar Supernova danas je otvorio vrata Zadranima dva mjeseca nakon što je u poplavi 11. rujna pretrpio velike štete.
Od samog jutra, više od stotinu Zadrana nestrpljivo je čekalo otvaranje popularnog shopping centra u kojem su brojne trgovine, povodom ponovnog otvaranja, pripremile velike popuste, nagradne igre i poklone iznenađenja.
Iako su postojala brojna nagađanja kako će se centar morati rušiti jer je uslijed vodene bujice koja je prodrla u garažu oštećena statika, Iva Surić, direktorica Supernove, je odbacila ove navode.
– Statika je u redu, nije uništena i centar se neće rušiti, a neće se ni ponovno zatvarati, kazala je Surić te tako odbacila insinuacije kako će se centar ponovno zatvoriti u siječnju, kada prođe prosinačka potrošačka groznica.
Unatoč otvorenju, još uvijek su zatvorene pojedine trgovine, poput primjerice Spara čije se otvaranje očekuje krajem mjeseca, a gdje je zaposleno 60-ak djelatnika, ali i nekih ostalih trgovina, dok su ostale, poput Elipsa i C&A dislocirane zbog spajanja starog dijela zgrade s novim.
– Trgovina C&A smještena je u šatoru na parkiralištu, a Elipso je dislociran u dva dijela, u bivšem dijelu i prostoru gdje se nalazila Terranova te trgovine Maras, Baby centar, kazala je Surić.
Na pitanje medija jesu li svi djelatnici koji su radili vraćeni na posao, Surić je odgovorila kako raspolažu informacijama da se velik dio djelatnika vratio.
Centar je, napomenula je Surić, potpuno uređen, a kroz dva tjedna ponovno bi u funkciji trebale biti pokretne stepenice u istočnom dijelu centra koje zasada, još uvijek ne rade.
A novi dio Supernove koji je u izgradnji, prema riječima Surić, trebao bi biti gotov na proljeće, no konkretan datum otvaranja još nije poznat.
Povodom otvorenja za sve posjetitelje pripremljen je bogat zabavni program, a vrhunas će biti večerašnji koncert legendardnog Jole