Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Ivan Mijolović se vratio u Zadar

Autor: Šime Ćurko

16.01.2013. 23:00
Ivan Mijolović se vratio u Zadar

Foto: Sebastian GOVORČIN



Nakon Marina Babića, desnog vanjskog koji je došao iz Kamička, rukometaše Zadra ovih dana pojačao je i Ivan Mijolović, lijevi vanjski. Mijolović je karijeru počeo u Zadru za koji je povremeno igrao posljednjih sezona nakon što je upisao studij u Zagrebu. Posljednji Mijolovićev kluba bio je drugoligaš ZG Dubrava.
– Mijolović će kad bude kod kuće trenirati s nama koliko to bude moguće. No, s obzirom na to da je već igrao u Zadru neće biti poteškoća s time kako ga uklopiti u momčad – rekao je Frane Kardum, trener Zadra.
Dolazak Babića i Mijolovića potvrda je da u klubu smatraju kako u nastavku sezonu mogu nadoknaditi dva boda zaostatka za vodećim Kamičkom.
– Svjesni smo da nas čeka težak posao, imamo šest gostovanja, među kojima i ono u Sinju, ali Uprava je odlučila da je cilj prvo mjesto i ulazak u Prvu ligu – ističe Kardum.
Za subotu je najavljena trening utakmica u Biogradu protiv premijerligaša Splita, a 26. siječnja Zadar će nastupiti na turniru u Kaštelima, gdje će uz domaćeg premijerligaša biti i prvoligaš Hrvatski dragovoljac.