Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Šest medalja s Delta Kupa

16.02.2011. 23:00
Šest medalja s Delta Kupa


Članovi Karate kluba Forum iz Zadra sudjelovali su na međunarodnom turniru, 13. Delta Kupu, održanom u Rijeci. Na natjecanju je nastupilo 38 klubova iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. U Rijeci se našlo osam zadarskih natjecatelja: Petra Brala, Jelena Baraba, Patricia Nekić, Šime Viduka, Roko Marčina, Rahela Santini, Marko Miočić i Jelena Nekić.
U kategoriji kate – učenice Petra Brala je osvojila treće mjesto, dok je Jelena Baraba u istoj kategoriji osvojila peto mjesto. Patricia Nekić (+40 kg) je nastupila u kategoriji učenice – borbe te je osvojila brončanu medalju, a Šime Viduka (-38) je u kategoriji učenici – borbe osvojio treće mjesto. U kategoriji mlađih učenika Roko Marčina (-26) je osvojio treće mjesto, a isto je pošlo za rukom i Raheli Santini (-45). U kategoriji mlađih kadetkinja koja je također osvojila brončanu medalju. Marko Miočić (+40) je u kategoriji učenici – borbe osvojio peto mjesto. Najbolji rezultat na natjecanju polučila je Jelena Nekić (+55) koja je u konkurenciji mlađih kadetkinja osvojila izvrsno srebrno odličje. Glavni trener KK Forum Mladen Tomašić je na turniru bio u ulozi suca.
Sjedeći vikend mladi zadarski karataši će se natjecati izvan granica Hrvatske. Naime, putuju u Bosnu i Hercegovinu gdje će u Širokom Brijegu ponovno jurišati na odličja.