Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Biograd – Senj 32:27

16.02.2012. 23:00
Biograd – Senj 32:27


U zaostaloj utakmici 14. kola Prve lige rukometaši Biograda pobijedili su sinoć u svojoj dvorani Senj Wallenborn sa 32:27. Bila je to prva utakmica ove sezone u kojoj je domaći sastav vodio Zvonimir Petrović.
U prvom poluvremenu Biograđani su vodili, uglavnom dva do tri gola razlike. Kritično je za domaće bilo u prvih deset minuta drugog poluvremena u kojima su Senjani poveli s jednim golom razlike. Ipak, u trenucima kada se utakmica odlučivala domaći su bili na visokoj razni. Išli su na duge napade koje su završavali najiskusniji igrači. Tako je Ivan Buovac sa 11 golova bio i najbolji strijelac utakmice, a njemu uz bok bio je Šime Markić sa devet golova.
U posljednjim minutama, kada je pobjeda već bila potvrđena, priliku su dobili i oni najmlađi u biogradskim redovima tako da je ukupan dojam nakon Senja odličan. Biograd sada ima 11 bodova i na diobi je od 10. do 12. mjesta s Umagom i Crikvenicom. Uspjeh protiv Senja bila je četvrta uzastopna pobjeda momčadi iz kraljevskog grada (Umag, Brod, Ivančica). U 15. kolu Biograd je sutra gost Crikvenice.