Petak, 10. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

U pretresu stana pronašli mu hašiš i marihuanu

Autor: Suzana Bandić

16.04.2010. 22:00
U pretresu stana pronašli mu hašiš i marihuanu

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Zadarska policija jučer je dovršila kriminalističko istraživanje nad Franom Bukšom, 30-godišnjakom iz Zadra, kojeg se sumnjiči zbog preprodaje opojnih droga.
– Tijekom višemjesečnih izvida utvrđena je sumnja da je 30-godišnjak kupovao heroin, marihuanu i hašiš od nepoznatih osoba, a potom ih je prepakiravao i dalje prodavao na ilegalnom zadarskom narkotržištu uz prethodni usmeni ili telefonski dogovor o količini, iznosu i mjestu isporuke – izvijestili su jučer iz Policijske uprave zadarske.
Policija Bukšu, inače starog znanca, sumnjiči da je 10. veljače u Zadru 29-godišnjakinji i 36-godišnjaku prodao oko 9,8 grama heroina, što je naknadno kod njih i pronađeno te im je i oduzeto. Protiv njih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog zloporabe opojnih droga, odnosno posjedovanja. Bukši, pak, slijedi kaznena prijava zbog preprodaje, a temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Zadru njemu je jučer izvršena pretraga doma gdje su policajci pronašli još oko 6,6 grama marihuane i 3,6 grama hašiša.
U večernjim satima Bukša će uz kaznenu prijavu biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru koji će nakon njegova saslušanja donijeti odluku o njegovom eventualnom pritvoru.