Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Uz valcer plesao se i ples s narančama

Autor: Katarina Belić

16.05.2010. 22:00
Uz valcer plesao se i ples s narančama

Foto: Vedran SITNICA



Napokon dolazi i taj dan, s nestrpljenjem su cijelog prošlog tjedna govorili maturanti Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar. Ipak uz radost zbog završetka škole mnogi učenici i njihovi razrednici su se na kraju maturalne večeri pozdravili sa suzom u oku i uz lijepa sjećanja na sve provedene zajedničke trenutke.
Upravo takvih trenutaka se na početku večeri prisjetio i ravnatelj Davor Vidaković, koji im je uz to poželio da i dalje budu jednako uspješni i veseli na svom životnom putu.
U tom duhu i uz prve taktove svečanog valcera tri razreda budućih medicinskih sestara / medicinskih tehničara i farmaceutskih tehničara su započeli svoje slavlje.
Uz niz društvenih igara i tradicionalni ples s narančama, maturanti su se tijekom večeri odlično zabavljali i uz hitove domaće i strane glazbe grupe Tempo.
Uz mnoštvo raznih nagrada i bogatu lutriju, zahvaljujući putničkoj agenciji F-tours, sretni dobitnik prve nagrade osvojio je sedmodnevno putovanje u Španjolsku.
U izboru za miss i mistera Kristina Milat i Antonio Arbanas izabrani su za najljepše maturante generacije, dok je prema mišljenju učenika vlasnica najljepše haljine na maturalnom plesu bila Wendy Bandić. Nakon maturalnog plesa u restoranu Gastro maturanti su svoje slavlje nastavili u noćnom klubu Forum sve do ranih jutarnjih sati.