Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Arbanaške bez izgubljenog seta

16.05.2012. 22:00
Arbanaške bez izgubljenog seta


Protekli vikend u Zadru je održan 9. Međunarodni odbojkaški turnir Arbanasi 2012 za djevojke rođene 1996. i mlađe. Riječ je o tradicionalnom turniru na kojemu su prijašnjih godina nastupile brojne ekipe iz brojnih europskih država u različitim kategorijama. Pobjednice turnira su domaće igračice iz čijih redova dolazi i Elide Ferro, srednja blokerica, koja je proglašena najboljom igračicom turnira.
– Ove godine usredotočili smo se na boravak američke sveučilišne ekipe Bronco – volley iz Roswella čije su igračice u Zadru provele 10-ak dana i odigrale nekoliko sparing utakmica. Usprkos tome, u povodu blagdana Gospe Loretske, koji je ujedno i Dan Osnovne škole Krune Krstića, organizirali smo jednodnevni turnir na kojemu su nastupili Troglav iz Livna, Šibenik, Donat te mi kao domaćini – kaže Karlo Lisica, trener Arbanas.
Polufinale: Šibenik – Donat 2:0 (25:16, 25:17), Arbanasi – Troglav 2:0 (25:7, 25:16); za treće mjesto: Troglav – Donat 2:0 (25:19, 25:18); finale: Arbanasi – Šibenik 2:0 (25:11, 25:17).
ARBANASI: Mujagić, M. Bajlo, Ferro, Prtenjača, T. Nikpalj, Bjeletić, Končarević, L. Nikpalj, Martina Nekić, Maja Nekić, Ikić, Kalmeta. Treneri: Karlo Lisica i Frane Vidov.
ŠIBENIK: Šarin, Nekić, Erceg, Bračić, Belamarić, Jurišić, Papak, Jelić. Trener: Stevo Branković.
TROGLAV: Klišanin, Jurić, Bilušić, Čelar, Jukić, Šimić, Dalić, Vidović, Ivković, Gelo. Trener: Željko Lasić.
DONAT: Vrček, Krišto, Sorić, Šangulin, Greblo, Čakarun, Matak, Radoš, Relja, Sipina. Trener: Julija Kaleb.


Zadar igrao “tri na tri”


Odbojkaški klub Zadar organizirao je turnir “tri na tri” za djevojčice. Prvo mjesto osvojila je ekipa u sastavu Anastazia Puhalović, Leonarda Vlahov i Lucija Dunatov. Druge su bile Paula Šestan, Majda Antičev i Anja Krstić, dok su treće mjesto osvojile Barbara Mitrović, Ema Rogić i Marta Antulov.