Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Vrhunski orkestar svira jazz

16.07.2012. 22:00
Vrhunski orkestar svira jazz


Jazz orkestar HRT-a, uz goste Marka Tolju, Martine Thomas i Davora Pekotu nastupit će sutra na poljani Šime Budinića. Koncert počinje u 21.30 sati, orkestrom će dirigirati maestro Saša Nestorović, a na repertoaru su jazz i evergreen standardi.
Na press konferenciji, održanoj u Maloj dvorani HNK Zadar koncert su, u ime organizatora, najavili Renato Švorinić, ravnatelj HNK Zadar, Zvonko Šupe i direktor Turističke zajednice Grada Zadra,  istaknuvši kako je riječ o vrhunskom orkestru, te se samim time očekuje i vrhunski koncert.
Još jednom su podsjetili kako su ulaznice, po cijeni od 70 kuna u prodaji još od 13. srpnja i to na blagajni HNK Zadar i u Turističko-informativnom centru TZG Zadra na Narodnom trgu. Ulaznice će se prodavati i sat vremena prije početka programa na mjestu održavanja programa, odnosno na Poljani Šime Budinića (Providurova palača). Kupnjom ulaznice ostvaruje se i pravo na 50% popusta na ulaznicu za Muzej antičkog stakla i 20% popusta na suvenire iz ponude Muzeja, kao i za sve ostale predstave i koncerte 18. Zadarskog kazališnog ljeta. Cijena ulaznice iznosi 70,00 kuna.
Davor Pekota i Martine Thomas izrazili su uvjerenje kako je pred nama odličan koncert.
– Jazz orkestar HRT-a je jedan vrhunski orkestar i čast je nastupati s njima, kao i s Markom Toljom i Davorom Pekotom, kazala je Martine.
Ovo je prvi od četiri koncerta koji će se održati u sklopu Festivala suvremene glazbe na 18. Zadarskom kazališnom ljetu.