Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Zadrani poludjeli za Jakovom i Larom

16.07.2012. 22:00
Zadrani poludjeli za Jakovom i Larom


Zadrani su u redu čekali ispred Arsenala pa opet za fotografiranje s omiljenim likovima Larinog izbora Larom i Jakovom
“Eno Lare, eno Lare,” uzvikivali su uzbuđeni posjetitelji večerašnje projekcije filma “Larin izbor: Izgubljeni princ” u Arsenalu. Čekanje u redu ispred Arsenala pa opet za fotografiranje s omiljenim likovima Larinog izbora Larom i Jakovom, odnosno glumcima Doris Pinčić i Ivanom Hercegom, nije teško palo brojnim posjetiteljima.
– Došla sam vidjeti oboje, ali Lara mi je najdraži lik. Jedva čekam da vidim što se događa u filmu, do sada nisam propustila nijednu epizodu serije i sigurna sam da će i film biti jako zanimljiv, rekla je trinaestogodišnja Barbara strpljivo čekajući u redu za fotografiranje.
I večeras, ali i za premijernu projekciju večer prije, tražila se karta više. Ovakvim odazivom pomalo je iznenađena i Zadranka Doris Pinčić sretna jer film imaju priliku pogledati i njezini sugrađani.
– S jedne strane trema je veća, a s druge strane tu ipak uvijek imam najveću sigurnost, što god da radim znam da i ako bude loše, ovdje će mi valjda oprostiti, a drugdje i ne moraju, kaže popularna Lara koja se nedavno vratila iz Sarajeva s renomiranog Sarajevo Film Festivala u kojem je s kolegicama Ornelom Višticom i Jagodom Kumrić izazvala veliku pažnju publike. Upravo publici Doris najviše zahvaljuje na podršci jer, kako kaže, bez njih ne bi bilo ni ovog uspjeha.
– Jedini koji su zaslužni za sve ovo i zbog kojih idemo dalje jest publika i ovim putem od srca zahvaljujem publici, a pogotovo mojim Zadranima koji su večeras ovdje u tolikom broju.
Kašnjenjem od pola sata Ivan Herceg je odmah po ulasku u Arsenal bio spreman na fotografiranje s fanovima koji su ga strpljivo čekali. S osmijehom na licu nije krio koliko je sretan zbog uspjeha filma i velikog broja posjetitelja.
– Osjećam se odlično, nisam to očekivao, ali drago mi je da je tako puno ljudi tu. Žao mi je što se film neće duže prikazivati i u Zadru zbog publike koja je pokazala veliki interes, kazao je Ivan.
Nakon ovakvog uspjeha serije i filma nema sumnje kako će Zadrani od jeseni u još većem broju uživati u novim epizodama druge sezone popularne serije.