Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

U jednoj noći tri “pijane svađe”

16.08.2011. 22:00
U jednoj noći tri “pijane svađe”


Zbog prepirki, naguravanja, nekoliko pljuski i pogrdnih riječi izgovorenih pod utjecajem alkohola, policija je u ponedjeljak u noći morala intervenirati triput.
Prva dojava o svađi kojoj je kumovao alkohol stigla je iz ugostiteljskog objekta u Gračacu gdje se 60-godišnjak posvađao s dvije godine mlađim sumještaninom, a potom i s dvije pripadnice nježnijeg spola kojima je pod utjecajem od 1,8 promila alkohola, doteturao u kućno dvorište. Muškarac je uhićen te odveden u prostorije policije gdje je zadržan do otriježnjenja, a potom je pušten uz optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.
S istim prijavama prošla su i dvojica mladića koji su pravili nered u Starigradu. Riječ je o 25-godišnjem konobaru koji je osim gostima, prošle noći točio alkohol i sebi, pa je pod utjecajem od 1,3 promila alkohola oko 2.10 sati napao gosta. Nakon verbalnog sukoba konobar je gosta kafića, koji je napuhao 1,9 promila, još i ispljuskao pa je stoga pozvana policija kako bi muškarce primirila. Druga intervencija uslijedila je pola sata kasnije, a sukobila su se dvojica mladića u dobi od 22 i 27 godina. Obojica mladića napuhala su više od jedan promil alkohola, a u svađi je mlađi muškarac izvukao deblji kraj. On je, naime, dobio pljusku po nosu, no srećom, sve je prošlo bez lomova.