17 °C
Online izdanje
Nedjelja, 25.lipnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Županija » Općine » Sukošan
RSS feed
Današnji broj
Sukošan
Povratak
"Zapivajmo Kasijanu"
Piše: Velimir Brkić
Susret su organizirali Turistička zajednica i KUD Zlatna luka pod pokroviteljstvom Općine Sukošan. Pored domaćina, ženske klape Uzorita i muške klape Sukošan, nastupili su klapa Sol iz Paga i ženska klapa Zikva iz Pašmana te pučki pjesnici Šime Vukman iz Pirovca i Sukošanac Zlatko Dinko Pavić
Foto: Velimir BRKIĆ

U sklopu bogatog kulturno zabavnog i sportskog "Sukošanskog lita 2013." održana je 27 ovoljetna manifestacija, tradicionalni susret dalmatinskih klapa "Zapivajmo Kasijanu".

Ovog puta umjesto na Trgu Gornja vrata klape su nastupile u čarobnom ambijentu na Glavi porta, novoobnovljene sukošanske rive smještene u mirnoj uvali Zlatna luka, nadomak umjetnog otočića s ostacima nadbiskupskog ljetnikovca Palac iz 1470. godine.

Susret su organizirali Turistička zajednica i KUD Zlatna luka pod pokroviteljstvom Općine Sukošan. Pored domaćina, ženske klape Uzorita i muške klape Sukošan, nastupili su klapa Sol iz Paga i ženska klapa Zikva iz Pašmana te pučki pjesnici Šime Vukman iz Pirovca i već legendarni Sukošanac Zlatko Dinko Pavić.

Trenutno nema komentara

Komentiranje više nije dostupno
Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr