Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Grašo zapalio obožavateljice

16.08.2016. 22:00
Grašo zapalio obožavateljice


Višednevna proslava svetog Roka, nebeskog zaštitnika Bibinja, završila je spektakularnim koncertom Petra Graše, jednim od izvođenijih hrvatskih glazbenika. U režiji Općine i Turističke zajednice ovaj vrhunski koncert bio je besplatan za tisuće nazočnih.
Četrdesetgodišnji Petar, sin nekadašnjeg košarkaša KK Splita Zorana Graše, cimu je privezao za Sportski centar Crljenica, koji je bio premalen bio premalen za Bibinjce i njihove goste, koji su zajedno s onima koji su bili na obali Talina s nestrpljenjem dočekali nastup svog omiljenog glazbenika. Poseban šarm koncertu dale su brojne obožavateljice.
Koncert pun emocija i pozitivne energije raspjevao je cijelo Bibinje. Grašo je svojoj vjernoj publici podario najbolje iz svog bogatog glazbenog repertoara. Vidno raspoložena, razdragana i raspjevana publika ga je pratila pjevajući zajedno s njim cijeli glazbeni repertoar: “Ljubav jedne žene”, “Volim i postojim”, “Vera od suhog zlata”, “Srce za vodiča”, “Uvik isti”, “Nikoga nisam volio tako”, “Lakše mi je s njom”, “Utorak”, “Nevista”, “Brod ljubavi”, “Prosjak ljubavi”…