Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Gorana Lukić i Elvis Mirkov privedeni zbog ranjavanja Ane Treščec

Autor: Marija Knežević

16.09.2008. 22:00
Gorana Lukić i Elvis Mirkov privedeni zbog ranjavanja Ane Treščec


Treščec se još nalazi u šok sobi Opće bolnice Zadar i liječnici se i dalje bore za njezin život
Gorana Lukić (37) i Elvis Mirkov (39) privedeni su sinoć istražnom sucu zbog pokušaja ubojstva Ane Treščec (29) iz Zagreba. Treščec se još nalazi u šok sobi Opće bolnice Zadar i liječnici se i dalje bore za njezin život.
Podsjetimo, Ana Treščec nevjenčana je supruga Tomislava Petkovića koji je u pritvoru u Zadru. Živjela je s njim u njegovoj kući u Bibinjama. U ponedjeljak ujutro oko 7 sati pred kućom ju je pretučenu i s prostrijelnom ranom na glavi u lokvi krvi pronašao Petkovićev otac Nedjeljko.
Tomislav Petković Srića je u ožujku ove godine u akciji kodnog imena “Selo” uhićen zajedno s Ivom Bratovićem, Antom Šalom, Miloradom Troskotom Mimom i Bogdanom Pepićem u Kašiću kod Stankovaca. “Pali” su tada s 5 kilograma heroina i 5 kilograma mješavine paracetamola i kofeina. Suđenje bi trebalo početi na jesen.
Tomislav Petković Srića već je osuđivan zbog droge, a Zadrani još pamte srpanj 2002. godine kada je policija uhitila šestero Bibinjaca zbog udružene preprodaje heroina.


Osumnjičenici uvedeni na sporedni ulaz, daleko od fotoreportera i kamera
Iako je privođenje osumnjičenog dvojca Lukić-Mirkov bilo najavljeno za večer, iz tko zna kojeg razloga policija ih je privela na stražnji ulaz Suda, tako da su svi okupljeni fotoreporteri ostali uskraćeni za fotografiju sumnjivaca.
Na stražnji ulaz policija je svojevremeno uvodila osumnjičenike za ratni zločin, među kojima je bila i Zorana Banić, no nju su fotoreporteri ipak uspjeli fotografirati. Sve ostale osumnjičenike za različita kaznena djela, koje policija dovodi istražnom sucu Županijskog suda u Zadru, privodili su na glavni ulaz Suda.