Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Zebić: Naći ćemo 11 igrača

16.09.2010. 22:00
Zebić: Naći ćemo 11 igrača


Uz Santinija Zebić želi još jednog napadača u prvih 11, no ni Gospić ni Terkeš nisu sigurni za dvoboj s Puljanima
Na pitanje tko će sutra u 19 sati na utakmici s Istrom 1961 istrčati u prvoj momčadi Dalibor Zebić, trener, ponudio je ovakav odgovor.
– Naći ćemo nekako tih 11 igrača.
Upravo tako, Zebić već nekoliko kola prije utakmice skoro pa doslovce traži tko će mu igrati utakmicu. Za dvoboj s Puljanima Zebić je zaželio u momčadi imati dva napadača, ali kako naći napadački dvojac kada je trenutačno samo jedan napadač (Santini) spreman. I tu Zebić ima zanimljvo rješenje.
– Terkeš sljedeći utorak ide na operacijski zahvat na trbušnom zidu. S obzirom da je očito da ga neće imati u momčadi sljedećih tjedana, pokušat ćemo ga spremiti da odigra makar jedno poluvrijeme protiv Istre. Terkeš svoju ozljedu više ne može pogoršati, a svaki igrač, posebno napadač, protiv Puljana nam je izuzetno važan.
Situacija s Gospićem također nije obećavajuća.
– Gospića i Peraića od nedjelje do četvrtka nije bilo na treninzima zbog viroze. Ipak, nadam se da će uz Santinija Gospić igrati jedno, a Terkeš drugo poluvrijeme.
U posljednje vrijeme Antonio Mršić se prometnuo u stožernog igrača Zadra.
– Mršić je najbolji iza dva napadača i na toj će poziciji igrati protiv Istre. Naravno, ako budemo imali spremna dva napadača.
U momčad se u odnosnu na gostovanje kod Lokomotive u prošlom kolu vraća Luka Begonja, koji će igrati na poziciji zadnjeg veznog. No, i dalje nema Tonija Peze, pa Zebić planira da s Begonjom, kao osigurač ispred obrambenog trojca, bude Igor Banović.
Istra u Zadar dolazi s ništicom u rubrici pobjede i tek dva osvojena boda. Skroman je to start kojeg će društvo s istarskog poluotoka na Stanovima sigurno htjeti popraviti. Statistika im u tom dijelu ide na ruku jer pod nazivom Istra 1961 Puljani nikad nisu izgubili u Zadru. Istina, igrali su i samo jednu utakmicu (1:1)…