Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Mladen Grdović: Napunimo dvoranu, pomozimo ovoj našoj maloj!

Autor: Suzana Bandić

16.09.2012. 22:00
Mladen Grdović: Napunimo dvoranu, pomozimo  ovoj našoj maloj!

Foto: Vedran SITNICA



Znam da su teška vremena, ali 30 kuna nije tako puno za izdvojiti kad znamo koliko to može pomoći ovom djetetu – poručio je sugrađanima Mladen Grdović koji je jučer osobno posjetio malenu Stephanie Milda u njezinu domu na Plovaniji
lio bih da napunimo dvoranu, pa zato pozivam sve ljude dobre volje,  sve naše Zadrane da pomognu ovoj našoj maloj. Dođite  u srijedu navečer na koncert  na Višnjik i kupnjom karte  pomozite da ona ode na operaciju u Ameriku. Ja znam da  su teška vremena, ali 30 kuna  nije tako puno za izdvojiti  kad znamo koliko to može  pomoći ovom djetetu – poručio je Mladen Grdović koji  je jučer osobno posjetio malenu Stephanie Milda u njezinu domu na Plovaniji.
Mladen je petogodišnjoj djevojčici poželio sreću i što  skorije ozdravljenje, a ona  mu je zahvalila svojim neodoljivim dječjim osmijehom, zagrljajem i poljupcem što je emotivnog Mladena ganulo.
– Teško mi je, puno mi je  teško – na granici suza izgovorio je Grdović napuštajući dom obitelji Milda dva  dana prije humanitarnog  koncerta na kojemu će ovaj  popularni Zadranin zapjevati zajedno s Harijem  Rončevićem, Oliverom  J-Berekinom, Draženom  Zečićem, Ivanom Kovač,  Lidijom Bačić, Borisom Martinovićem, grupom Banana,  klapama Intrade, Leut i Cambi Kaštela. Glazbeni spektakl  od kojeg je sav prihod od  prodanih ulaznica namijenjen za pomoć malenoj  Stephanie održat će se u srijedu, 19. rujna u 19 sati, a  osim na ulazu u dvoranu, svi  zainteresirani ulaznice mogu  kupiti u agenciji Aquarius records.
Kako doznajemo od organizatora koncerta i predsjednika udruge Zara, Vlatka  Štrpca, do nedjelje navečer  prodano je oko dvije tisuće  ulaznica, no interes građana  je veliki pa se u ponedjeljak u  Aquariusu čekalo u redu za  kupnju ulaznica.
– Tko ne može doći na koncert, neka uplati koliko  može na žiro-račun za pomoć Stephanie jer svaka  kuna njoj će puno značiti –  poručili su organizatori, Mladen Grdović i roditelji malene djevojčice koji vrtoglavi  iznos od gotovo dva milijuna  kuna sami ne mogu prikupiti,  a posebice stoga što je rok  vrlo kratak. Stephanie, naime, ima zakazan termin kod  čikaškog specijalista dr. Davida Frama već 27. rujna, za  što su njezini roditelji Anita i  Ivica saznali 31. kolovoza.
Legende hrvatske košarke zaigrat će u Jazinama za Stephanie
U humanitarnu akciju za prikupljanje pomoći malenoj Stephanie uključili su se i zadarski internetski portali ezadar i 057info koji potaknuti inicijativom Jure Karamarka, oca malenog Lovre za kojeg se također prikupljala pomoć, organiziraju košarkaški spektakl pod sloganom “Za Stephanie smo vratili košarku u Jazine”.
Za ovu prigodu na parket Jazina će istrčati i tako maloj Stephanie pomoći: Dino Rađa, Arijan Komazec, Emilio Kovačić, Gordan Giriček, Stipe Šarlija, Hrvoje Perinčić, Branimir Longin, Denis Mujagić, Siniša Kelečević, Davor Marcelić, Marin Pestić, Jure Ružić, Marko Žorž, Miro Dundov, Ivo Josipović, Mate Mrva, Kristijan Ercegović, Enio Meštrović i brojni drugi koji imaju dobru volju no zbog drugih obveza još uvijek nisu potvrdili stopostotno svoj dolazak.
– Izbornici momčadi su zaposlenici portala, a natjecateljski duh osjetio se već u prvim koracima slaganja sastava. Budite i vi dio ove priče, budite s nama u Jazinama u nedjelju 23. rujna. Sva novčana sredstva prikupljena od prodaje ulaznica bit će donirana obitelji Milda – poručili su kolege s internetskih portala.
Žiro-račun za donacije
Donacije se mogu uplatiti na žiro-račun: Erste &  steiermarkische bank, 2402006-1031262160, Croatia;  S.W.I.F.T code ESBCHR22. Stephanie Milda, broj  računa 3102360581, IBAN HR8924020063102360581.