Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Miletić najavio dolazak jakih igrača u zadarski medijski prostor

Autor: Ante Vidović

16.10.2012. 22:00
Miletić najavio dolazak jakih igrača u zadarski medijski prostor

Foto: Fabio ŠIMIĆEV



Sudska rasprava između tužitelja Rene Sinovčića i tuženika Marijana Miletića koja treba dati odgovor duguje li Sinovčić Miletiću pola milijuna eura nije jučer održana na Trgovačkom sudu u Zadru. Na raspravi se pojavio samo Miletić. Sutkinja Ana Markač ustanovila je da dostava poziva nije bila uredna, to jest Reno Sinovčić ga nije osobno primio, pa je nova rasprava zakazana za 14. studenoga.
Miletić tvrdi kako je Renu Sinovčiću posudio pola milijuna eura 2004. godine koje mu je Sinovčić trebao vratiti 2005. Sedam godina nakon toga, u siječnju ove godine, Miletić je podignuo ovrhu nad Sinovčićevim poslovnim udjelima u trgovačkom društvu VOX d.o.o. za djelatnost televizije, a Sinovčić je odgovorio tužbom.
– Ovo je pokušaj Rena Sinovčića da odgodi ovrhu nad njegovom imovinom. Koristi mogućnost koja mu je dana u pravnom lijeku. Gospodin Sinovčić meni duguje pola milijuna eura plus kamatu koja je sada veća od glavnice, kaže Miletić.
Miletić je uvjeren u pobjedu na Sudu. Kaže da ne planira ući u televizijski biznis čijom imovinom se namjerava naplatiti.
– Za djelatnost televizije zainteresirani su neki drugi igrači koji su malo već od ovih na lokalnoj razini, rekao je Miletić.
Sinovčić je već prije izjavio kako je bio samo posrednik u poslu između Miletićeve tvrtke ATS i jedne zadarske tvrtke te da od Miletića nije posudio nikakav novac. Čak je i na sudu prije tri godine odbačena osnova za ovo potraživanje.