Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Bibinjac pao s oko pola kila “trave”

16.11.2010. 23:00
Bibinjac pao s oko pola kila “trave”


Bibinjac V.B. (33) kazneno je prijavljen zbog zloporabe opojnih droga nakon što su mu policajci u srijedu ujutro u obiteljskoj kući pronašli 551,2 grama marihuane


Policijski djelatnici Odjela za kriminaliteta droga PU zadarske u srijedu su ujutro u Bibinjama zaplijenili nešto više od pola kilograma marihuane.
Naime, nakon policijskih izvida i prismotre temeljene na dojavi građana da 33-godišnji V.B. iz Bibinja zlorabi opojne droge, policajci su mu pretražili kuću i pronašli 551,2 grama marihuane. Navodno je riječ o dvjema stabljikama koje je Bibinjac sam uzgojio, ogolio stabljike i osušio, a kad su mu policajci pokucali na vrata, “travu” im je dragovoljno izručio.
Obzirom da nema kaznene evidencije, odnosno da nije policiji poznat od ranije po zloporabi opojnih droga i preprodaji, on neće biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru, već će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava takozvanim redovnim putem.
Početkom prošlog mjeseca djelatnici PU zadarske, na otoku Pašmanu uhitili su 38-godišnjeg Zadranina sa 708 grama “trave”, odnosno tri stabljike koje je ogolio i spakrao ih u pet PVC vrećica. Pretragom njegova stana u Zadru pronađeno mu je još 44 grama nakon čega je zbog sumnje na preprodaju priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru uz kaznenu prijavu zbog preprodaje.